Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

 Απαιτείται μεγάλη προσοχή στην πορεία των ελληνοτουρκικών σχέσεων και του Κυπριακού.
Λόγω των έντονων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα μας, η οικονομική κρίση έχει εξελιχθεί και σε κοινωνική και πολιτική κρίση, και τα Εθνικά  μας θέματα έχουν εκτοπιστεί από την κορυφή της επικαιρότητας. Είναι χαρακτηριστικό ότι, στη διακαναλιακή συνέντευξη που έδωσε ο πρωθυπουργός Γ.Α. Παπανδρέου, οι εφτά (7) επιλεγμένοι και διακεκριμένοι συνάδελφοι- δημοσιογράφοι, δεν έκαναν ούτε μία ερώτηση στο πρωθυπουργό , για τα Εθνικά Θέματα.
Οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και το Κυπριακό, βρίσκονται σε ιδιαίτερα κρίσιμο σημείο. Και δυστυχώς, τα  οξυμένα προβλήματα που άπτονται των εθνικών μας θεμάτων, είναι δυνατόν, να οδηγήσουν τη χώρα σε εκβιαστικά διλήμματα, όπως έγινε  και με την  Οικονομία, που το αποτέλεσμα ήταν να τεθεί  η χώρα,  υπό τον ασφυκτικό έλεγχο της Τρόικας.
Στην περίπτωση όμως των εθνικών ζητημάτων, τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα. Και αυτό  διότι, είναι δυνατόν με θυσίες να βγούμε κάποτε από την οικονομική κρίση και να απεμπλακούμε από το απεχθές Μνημόνιο. Αν όμως υπάρξει ακρωτηριασμός εθνικών κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, αυτό δεν διορθώνεται.  Απώλειες επί της Εθνικής μας Κυριαρχίας,  δεν αναπληρώνονται. Και οι συνέπειες από τέτοιες απώλειες Εθνικών διαστάσεων, έχουν και ανάλογες επιπτώσεις.
Ως ιστορικά παραδείγματα αναφέρω Μικρασιατική καταστροφή 1922, Κυπριακό 1974 και ΙΜΙΑ 1996.

·        *** 

Τα τελευταία χρόνια, η τουρκική διπλωματία των νεοοθωμανιστών, προσπαθεί να καλλιεργήσει ένα κλίμα φιλίας και συνεργασίας με την Ελλάδα και προβαίνει μάλιστα σε κάποιες προτάσεις- πυροτεχνήματα.
Οι προτάσεις όμως της Τουρκικής Κυβέρνησης των Ερντογάν- Νταβούτογλου  κρύβουν θανάσιμες παγίδες για την Ελλάδα, όπως:

·        Πτήσεις μαχητικών αεροσκαφών στο Αιγαίο:  Ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας Τ.Ερντογάν, κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα το περασμένο Μάιο, είχε προτείνει, τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη που πετούν στο Αιγαίο να υποβάλλουν σχέδια πτήσεις στην Αθήνα και τα Ελληνικά στην Άγκυρα! Πρόκειται για πρόταση – παγίδα του πρωθυπουργού της Τουρκίας διότι: Το Αιγαίο, έχει ελληνικό εναέριο χώρο, έχει τουρκικό και διεθνή εναέριο χώρο. Όμως, στο τμήμα του διεθνούς εναερίου χώρου που βρίσκεται εντός του FIR Αθηνών, η Ελλάδα με απόφαση του διεθνούς οργανισμού του    ICAO έχει τον έλεγχο της εναερίου κυκλοφορίας και την ευθύνη της ασφάλειας όλων των πτήσεων. Ο λόγος είναι προφανής, διότι ο ICAO αναγνωρίζει την ενότητα του χερσαίου και του νησιωτικού χώρου, ως ενιαίο τμήμα της Ελληνικής Επικράτειας.  Αν γίνει αποδεχτή η πρόταση Ερντογάν, τότε θα έχουμε στο Αιγαίο ένα καθεστώς ελληνοτουρκικού συνελέγχου και συνδιαχείρισης του  FIR Αθηνών. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι, αν ένα ελληνικό μαχητικό αεροσκάφος θέλει να πάει στη Χίο, θα πρέπει να υποβάλλει σχέδια πτήσης στην Άγκυρα! Εξέλιξη,  που προφανώς ακυρώνει,  την αεράμυνα των ελληνικών νησιών του Αιγαίου. 

·        Υφαλοκρηπίδα- ΑΟΖ:   Παγίδα είναι όμως και η τουρκική πρόταση για συνεκμετάλλευσης των πιθανολογούμενων κοιτασμάτων,  που βρίσκονται στο βυθό του Αιγαίου. Για να γίνει όμως συνεκμετάλλευση θα πρέπει προηγουμένως να οριοθετηθούν,  το εύρος των χωρικών υδάτων, η Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ)  και η υφαλοκρηπίδα. Πως όμως να οριοθετηθούν αυτά, όταν η Τουρκία δεν αναγνωρίζει,  ότι τα ελληνικά νησιά  διαθέτουν υφαλοκρηπίδα, ενώ αρνείται να δεχτεί την εφαρμογή του Δικαίου της Θάλασσας και επιμένει στο μοίρασμα του Αιγαίου; Επιπροσθέτως, η Τουρκία δεν παραιτείται από την θεωρία της περί «γκρίζων ζωνών» με την οποία αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία σε απροσδιόριστο αριθμό νησίδων, βραχονησίδων , ακόμη και κατοικημένων νησιών, όπως το Αγαθονήσι! 

Κοντολογίς, η   Ελληνική Κυβέρνηση επιμένει  ΝΑ συνδιαλέγεται με την Τουρκία στο πλαίσιο της διεθνούς νομιμότητας, όταν η  Άγκυρα  αποδεικνύει εμπράκτως,  ότι δεν υφίσταται για αυτήν η  διεθνής νομιμότητα  στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

                   ************   ************8

ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ

   Αν ευσταθούν οι πληροφορίες, ότι η Κυβέρνηση δέχτηκε την πρόταση της Αγκύρας, στις ελληνοτουρκικές συνομιλίες για την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας, να εξαιρεθεί το Καστελόριζο, τότε υπάρχει σοβαρό πολιτικό ζήτημα. Και επειδή δεν έχει διαψευστεί ΑΥΤΉ η πληροφορία από το ΥΠΕΞ, θα πρέπει για το ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ να διευκρινίσουμε τα εξής:
·        Σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο της θάλασσας, το ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ διαθέτει δική του υφαλοκρηπίδα και Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ). Αυτός ο μικρός ελληνικός βράχος στην εσχατιά της Ελλάδας, έχει αποκτήσει τεράστια γεωοικονομική και στρατηγική αξία. Εκτός των άλλων, το ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ,  αποτελεί το φυσικό εμπόδιο για την Τουρκία, προκειμένου να κυριαρχήσει στην Ανατολική Μεσόγειο, όπου έχουν εντοπιστεί και μεγάλα αποθέματα σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο.
Η τουρκική διπλωματία, επιμένοντας να εξαιρεθεί το ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ουσιαστικά προωθεί τη διάσπαση της ενότητας της ελληνικής επικράτειας, αφού εκ των πραγμάτων θα υπάρξουν εμπόδια στη σύνδεση της ηπειρωτικής Ελλάδας, της Ρόδου με το  Καστελόριζο , αλλά και του Καστελόριζου με την Κύπρο.

Επειδή όμως, αποδοχή από την Ελληνική Κυβέρνηση  της πρότασης της Αγκύρας, για εξαίρεση του Καστελόριζου από τις ελληνοτουρκικές συνομιλίες, συνιστά κατ’ ουσίαν,  παραίτηση από  κυριαρχικά δικαιώματα, θα πρέπει το ελληνικό ΥΠΕΞ, να διαψεύσει τα σχετικά δημοσιεύματα.

              ************************
ΦΡΟΝΤΕΧ

Καθημερινά περνάνε από τα σύνορα μας στον ΕΒΡΟ 220-250 Λαθρομετανάστες.  Οι περισσότεροι από αυτούς καταλήγουν να περιφέρονται στο κέντρο της Αθήνας. Τα προβλήματα από την ανεξέλεγκτη,  παράνομη και αθρόα είσοδο μεταναστών στη χώρα μας, είναι κοινωνικά, είναι οικονομικά, σχετίζονται με κάθε είδους παραβατική συμπεριφορά, και επιπλέον δυσκολεύουν τη ζωή των Αθηναίων, των δημοτών του Δήμου της Αθήνας, που επιμένουν να ζουν στο κέντρο της πόλης μας.
Απεδείχθη η ανεπάρκεια  του Ελληνικού Στρατού να  διαφυλάξει Στεγανά  τα σύνορα μας στον ΕΒΡΟ, ΚΑΙ να αναχαιτίσει τους ελαύνοντες  λαθρομετανάστες.
Είναι  εντυπωσιακό,  διότι  στον ΕΒΡΟ υπάρχει ισχυρή στρατιωτική παρουσία. Υπάρχουν δύο Μεραρχίες, Συγκροτήματα, Ανεξάρτητες Μονάδες ,  πλήρως εξοπλισμένες και επανδρωμένες. Χιλιάδες είναι οι Στρατιωτικοί και οι στρατιώτες που βρίσκονται στον ΕΒΡΟ. ΚΑΙ Όμως, οι λαθρομετανάστες μπαινοβγαίνουν ανενόχλητοι.
Για να αντιμετωπιστεί αυτή η απαράδεκτη κατάσταση,  η Ελλάδα συμφώνησε  με την Ε.Ε.,  και την φύλαξη των συνόρων στον Έβρο ανέλαβε ο ευρωπαϊκός οργανισμός ΦΡΟΝΤΕΧ.
Κατόπιν αυτού προτείνουμε , του χρόνου στην στρατιωτική παρέλαση,  να παρελάσει και η ΦΡΟΝΤΕΧ, αφού αυτή  πλέον φυλάει τα σύνορά μας στον ΕΒΡΟ. 

Σχόλια

  1. Κύριε Καπούτση,
    Μήπως τα πράγματα δεν είναι όπως τα βλέπετε; Μήπως η Οικονομία δεν είναι το βασικό πρόβλημα, αλλά το παρουσίασαν σαν βασικό για να επιτύχουν να αποκοιμηθεί ο Έλληνας για να προδώσουν τη χώρα μας στα Εθνικά; Μήπως δεν χρωστάει η Ελλάδα όλα όσα μας λένε; Αν λάβουμε υπόψει τις υπερτιμολογήσεις που μας επέβαλαν από την εισαγωγή μας στην ΕΕ, την αποβιομηχάνησή μας, την αχρήστευση της γεωργίας και της κτηνοτροφίας μας, της αλιείας μας και όλα τα επώδυνα μέτρα που χρόνια τώρα μας επιβάλλουν, βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα ότι αποτελούσαν ένα σχέδιο, ούτως ώστε να καταρακωθεί το ηθικό του λαού μας και να μην αντιδρά στην προδοσία που ετοιμάζει ο ΓΑΠ και οι λοιποί συνεταίροι του ΟΛΩΝ των πολιτικών παρατάξεων.
    Εσείς το βλέπετε έτσι;
    γ.κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η απόλυτη απόδειξη για τους χημικούς ψεκασμούς (Chemtrail)

    http://www.youtube.com/watch?v=Af_y2LVDvuk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάει ο Παπανδρέου στη ουάσινγκτον ντι σι, επίσημη επίσκεψη να παρει οδηγιες απο τον ηλιοκαμμενο χουσειν Ομπάμα.
    Εκεί που εκαθονταν στην ταβλα και τα ελεγον, αντηλλασσαν σαχλαμαρες για χαζομαραφετια ηλεκτρονικα κτλ.,κανα γυαλι για μοστρα τζοκινγκ,κανα κουπι για κανο, πετάει ο ΓΑΠ στον χουσειν:

    -Ρε συ Μπαράκ,δεν αφηνουμε τις μαλακιες, να σε ρωτήσω κάτι; Πώς τα καταφέρνεις να φαινεται οτι διαχειρίζεσαι τόσο αποτελεσματικά μια τόσο ψευτικη θέση όπως του προέδρου των ΗΠΑ, κάνεις την πολιτική σου και μετρας και γενικώς ποιό είναι το μυστικό σου και είσαι φιγουρινι και περνιεσαι για ξυπνιος απο το λαο,ενω εγω κινδυνευω να φαω ξυλο;

    -Α, είναι απλό, Τζεφ, απαντάει ο Ομπάμας. Το μυστικό είναι να την έχεις ψαγμενη με πονηρους υπουργούς και παρατρεχαμενους στην αντμινιστρασιον σου, που να βασίζεσαι στα brains τους για να νομιζουν ολοι οτι φιξαρεις τα προβλήματα.

    -Δηλαδή; Ξαναρωτάει ο αρχων ΓΑΠ. Φέρε μου ένα παράδειγμα να καταλάβω καλύτερα τί εννοείς.
    -Μισό λεφτό Τζεφ, κάνει μια ετσι ο Ομπάμα.

    Σηκώνει την τηλεφωνα και παίρνει τον αντιπρόεδρα των ΗΠΑ, το Τζο Μπάιντεν που κοπροσκυλιαζει σε ενα γκολφ κλαμπ στο φλοριντα μπεκροπινοντας.

    -Έλα, αμπντουλ, ο Πρόεδρας. Φωναζεις τον τζο λίγο;
    Έρχεται ο Μπάιντεν.

    -Ορίστε Πρόεδρα.
    -Να σε ρωτήσω κάτι ρε Τζο. Ας υποθέσουμε ότι οι γονείς σου έχουν ένα παιδί που δεν είναι ούτε αδερφός ούτε αδερφή σου. Ποιός είναι;
    -Εύκολο, Πρόεδρε, απαντάει ο Μπάιντεν. Εγώ είμαι αυτός.

    -Αντερσταντ τί εννοώ Τζεφ; γυρνάει στον Παπανδρέου ο Ομπάμα.

    Ο ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΟΣ λοιπον γυρνάει στην Αθήνα ζορισμενος ασχημα και αποφασίζει να διαπιστώσει κι εκείνος με τη σειρά του πόσο ξυπνιοι είναι οι δικοι του της παπανδρεοκομπανιας αντμινιστρεισιον του ΠΑΣΟΚ. Φωνάζει λοιπον απο το απεναντι σουβλατζιδικον τον Πάγκαλο.

    -Ριχτα μου Προεδραρα,γκιβ ιτ το μι, λέει ο Πάγκαλος σκουπιζοντας τα λαδια στο πουκαμισο.
    -Δε μου λες ρε Θόδωρα,του λεει ο αρχοντας. Ας υποθέσουμε ότι οι γονείς σου έχουν ένα παιδί που δεν είναι ούτε αδερφός σου ούτε αδερφή σου. Ποιός μπορεί να είναι;

    Ο Πάγκαλος φρακαρει και μπλουμ παθαινει καψιμο στο διαφορικο της σακουλοκοιλιας.

    -Χμμμμ,ουφ,προυου,γκρρρ,ακουγεται και ξυνει το κεφαλι.
    -Τι επαθες θόδωρα;
    -Γκρρ,τιποτα με πειραξε η σουβλακοπιτα και εχω φαγουρα στη κουτρα απαντα ο θοδωρας.
    Αυτό που με ρωτάς θέλει σκέψη Πρόεδρε. Να το ψάξω λίγο και θα σου απαντήσω.

    Πάει λοιπόν ο Πάγκαλος στους δικούς του κολαουζους δοτους και υπουργους και τους θέτει το πρόβλημα που του βαλε ο Παπανδρέου. Ξανα μανα ομως αρχιζουν τα ρεψιματα,ο παπακωνσταντινου λεει ο ραγκουσης,ο ραγκουσης λεει η αννα νταλαρα ειναι,ο αδελφοθεος νικ λεει ο κισινγκερ,εν τελει κανείς δεν μπορούσε να απαντήσει καταφατικα. Ο Πάγκαλος αρχίζει να ζοριζεται. "Ε ρε πούστη,γαμω το σπιτι μου πρωινιατικα, ρόμπα θα γίνω στον πρόεδρα,με τις μαλακιες ερωτησεις του, δεν μπορώ να απαντήσω μια ερώτηση απλη κοτζαμ βιτσεπρεζιντεντε". Κάποια στιγμή παίρνει το μάτι του εκει στη βουλη στα ξεφωτα τον Κακλαμανη να περνάει κυνηγωντας καμμια ψηφο και μοιραζοντας τσαπελες απο το κτημα του.

    -Νικητα,Νικητααα , του φωνάζει τρέχοντας προς το μέρος του. Θέλω τη βοήθειά σου.
    -Πες μου Θοδωρή, λέει ο Κακμαν.
    -Νικητα, ας υποθέσουμε ότι οι γονείς σου έχουν ένα παιδί που δεν είναι ούτε αδερφός ούτε αδερφή σου. Ποιός μπορεί να είναι;
    -Έλα ρε Θοδωρη, απλό είναι, απαντάει ο Νικητας. Εγώ είμαι αυτός!

    Χαρούμενος ο Πάγκαλος πάει στον Παπανδρέου.

    -Πρόεδρε, τη βρήκα την απάντηση στην ερώτησή σου!
    -Αχα, γεα, κάνει ο Παπανδρέου κανοντας τζοκινγκ στο διαδρομο! Λοιπόν, ποιό είναι το περσον που ψάχνουμε να βρούμε ρε θοδωρα( κανει συγκαταβατικα..);
    -Είναι απλό, λέει ο Πάγκαλος. Ο Νικητας Κακλαμανης!

    Ο Παπανδρέου ακούγοντάς τον παθαινει κρασαρισμα στο μπρειν,καιει σκληρο,κατεβαζει ρολα στον κεντρικο επεξεργαστη.

    -Τί λες γιου spanakomaria ,βρε χοντρε αποτυχημενε βαισπρεζ με σημαια στον αερα να ανεμιζει μπουλσιτς!
    ...και συνεχίζει μετα απο ντιλιτ και ριστορ στο μπρειν του:

    -Η σωστή απάντηση βρε ιντιοτ είναι ο Τζο Μπάιντεν !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. (Και στο βαθος ακουγεται η φωνη της μαμυ Μαργκαρετ,"Μπραβο μαι σαν,παιρνω τον Τζο να τον ινφορμ για τα αποτελεσματα"...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αναξίμανδρος (610-540 π.X.)

Γέννηση, θάνατος, άπειρο », 23 Μαΐου 2011 Επιστήμες / Μορφές της Επιστήμης & της Τεχνολογίας   Αναπληρωτής καθηγητής Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Αστρονομίας και των Φυσικών Επιστημών - Πανεπιστήμιο Αθηνών Στράτος Θεοδοσίου Στην φιλοσοφία του Αναξίμανδρου, το άπειρο, που ήταν αθάνατον και ανώλεθρον, ήταν η πρωταρχική κοσμική ουσία από την οποία απορρέουν τα πάντα και στην οποία τελικά επιστρέφουν τα πάντα. Από αυτό γεννιούνταν και σε αυτό επέστρεφαν αλληλοδιαδόχως άπειροι κόσμοι. των Στράτου Θεοδοσίου, επίκουρου καθηγητή, και Μάνου Δανέζη , αναπληρωτή καθηγητή, Τμήμα Φυσικής – Πανεπιστήμιο Αθηνών και Milan Dimitrijevic , Astronomical Observatory of Belgrade, Serbia Την ίδια εποχή με τον Θαλή έδρασε, επίσης στην Μίλητο, ο μαθητής και διάδοχος στην Σχολή του, ο Αναξίμανδρος (610-540 π.X.), ο οποίος, όπως παραδέχονται όλοι οι μελετητές εκείνης της περιόδου, ήταν ισάξιος του διδασκάλου του και ο πρώτος που μαζί

Είχε Δίκιο η Αντιγόνη ή ο Κρέων;

Επανερχόμαστε   στα παλιά ερωτήματα. Είχε άραγε κάπου δίκιο η Αντιγόνη (ή εξ ολοκλήρου δίκιο); Και είχε άραγε ο Κρέων κάποιο άδικο (ή εξ ολοκλήρου άδικο); Δεν είναι βέβαιο ότι αυτά είναι τα πιο ενδιαφέροντα ερωτήματα που θα μπορούσε κανείς να θέσει για το έργο, τουλάχιστον έτσι ωμά διατυπωμένα. Ή μάλλον θα μπορούσε ο Σοφοκλής ο ίδιος να τα έχει κάνει πιο ενδιαφέροντα —και πιο δύσκολα— όμως οι επιλογές του ήταν άλλες. Υπήρχε σύγκρουση —μια σύγκρουση εγελιανού τύπου— μεταξύ των δικαιωμάτων της οικογένειας και των δικαιωμάτων της πολιτείας. Και αρχικά φαίνεται σαν ο Σοφοκλής να πρόκειται να αναπτύξει το έργο του με βάση αυτή τη σύγκρουση, όταν η Αντιγόνη εμφανίζεται στον Πρόλογο του δράματος προσηλωμένη ειδικά στην οικογένεια και έκδηλα αδιάφορη απέναντι στην πολιτεία, ενώ ο Κρέων με το διάγγελμα του αμέσως μετά την Πάροδο (πολύ σημαντική τοποθέτηση σε αρχαίο ελληνικό δράμα) αναλαμβάνει τη θέση του εκφραστή της πόλεως, με την έκκληση έξαφνα που απευθύνει να υποταχθούν οι προσωπικέ

O ΠΑΡΜΕΝΙΔΗΣ: Ο άνθρωπος μετά το θάνατό του δεν περνά στην ανυπαρξία, ο νεκρός δεν είναι «μηδέν», αλλά μετέχει στο «είναι» έχει την ικανότητα να αισθάνεται και αναμένει (μέσω της μετεμψύχωσης) την επιστροφή του στον ορατό κόσμο.

O ΠΑΡΜΕΝΙΔΗΣ Ο Παρμενίδης ήταν αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος. Γεννήθηκε στην Ελέα της Μεγάλης Ελλάδας στα τέλη του 6ου αι. π.Χ., σε ένα περιβάλλον επηρεασμένο από τις απόψεις του Πυθαγόρα και του Ξενοφάνη. Θεωρείται η πλέον πρωτότυπη μορφή της προσωκρατικής σκέψης. Σε αντίθεση με τους Ίωνες φυσιολόγους δεν αναζητά την ενότητα του κόσμου σε μια φυσική ουσία, αλλά στην ίδια την «οντότητα» των πραγμάτων που μας περιβάλλουν, στο είναι όλων των όντων και όλων των πραγμάτων. Ο Παρμενίδης εκθέτει τη φιλοσοφία του σε έμμετρο λόγο (δακτυλικό εξάμετρο), επιθυμώντας πιθανώς να την παρουσιάσει ως αποτέλεσμα θείας αποκάλυψης. Στο προίμιο του ποιήματoς περιγράφεται το ταξίδι του ποιητή πάνω σε άρμα, καθοδηγούμενο από κόρες του ΄Ηλιου σε μια ανώνυμη θεά. Ακολουθεί η Αλήθεια, στην οποία μιλά η θεά επιχειρώντας μια προσέγγιση της καρδιάς της αλήθειας.     «αλλά ωστόσο θα μάθεις και τούτο, πως τα δοκούντα θα έπρεπε να είναι απολύτως δεκτά, όλα δεκτά στο σύνολό τους ως όντα». Παρουσιάζοντας τα φα